D. 13. og 14. marts var der Læringsfestival i Bella Center. På læringsfestival kommer der så mange spændende mennesker, som alle interesserer sig for læring; Styrelsen for It og Læring, forlag, producenter, skoletjenester, kommuner, forskellige organisationer og personer med interesse i feltet omkring læring.

MADmovers havde naturligvis også en stand på Læringsfestival for at fortælle skolefolk om muligheden for at få et MADmovers undervisningsmateriale ganske gratis til brug i skoleåret 2019-2020. Særligt ved dette MADmovers år er, at vi udover at tilbyde et lækkert undervisningsmateriale også giver gratis kompetenceudvikling til de lærere/pædagoger, som skal arbejde med MADmovers.

Det var et par rigtig gode dage, hvor jeg snakkede med så mange interessante mennesker – der var rigtig mange gode dialoger og snakke omkring vores materiale – læring, innovation og spisepauser.

D. 10. og 11. april er der Skolemesse i Skandinavien Congres Center og Musikhuset i Aarhus. Jeg glæder mig til at tale med mange flere lærere og skolefolk her – og fortælle dem om vores gode tilbud til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.