Så er den i luften – Gyldendals faglige og digitale madkundskabsportal.

Det har været rigtig spændende at være med at udvikle portalen. Min opgave har været at bidrage med et it-didaktisk blik på portalen. Det betyder, at jeg har skrevet noget til lærerne om, hvorfor og hvordan it-didaktik i madkundskab er relevant. Jeg har udviklet et idekatalog med forslag til, hvordan it og medier kan anvendes helt konkret i madkundskab. Desuden har jeg læst undervisningsforløbene igennem og beskrevet, hvilke it-didaktiske ideer man kan arbejde med i de enkelte forløb.

Portalen er stadig under udarbejdelse – men næsten dag for dag kommer der nyt til….jeg sidder også stadig og arbejder på noget.

Men tag endelig et kik på madkundskabsportalen her: gyldendal.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.